Αθλητικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Με αλλαγές οι «ασπρόμαυροι» στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης για τα πλέι οφ της Super League

O ΠΑΟΚ δίνει απέναντι στον Άρη το κρισιμότερο παιχνίδι της φετινή σεζόν, με τον προπονητή των «ασπρόμαυρων» Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωρά σε ορισμένες αλλαγές ενόψει του ντέρμπι των πλέι οφ της Super League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ωστόσο για να καταφέρει η ομάδα από την Θεσσαλονίκη να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2023/24 θα πρέπει να κερδίσει τον Άρη στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αναμφίβολα το πιο σημαντικό της φετινής σεζόν.

Το ντέρμπι έχει αρκετές δυσκολίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, με τον Ρουμάνο τεχνικό μάλιστα να μην έχει στην διάθεση του τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Έλληνας στόπερ έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να πάρει θέση στο πλάι του Τόμας Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο πρόσφατο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με τον Στέφαν Σβαμπ ο οποίος θα πάρει τη θέση του Οζντόεφ.

 

 

To άρθρο Άρης – ΠΑΟΚ: Με αλλαγές οι «ασπρόμαυροι» στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης για τα πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button