Τεχνολογία

Δείτε εδώ το trailer της νέας σειράς του Netflix για τη ζωή του Ayrton Senna

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, σήμερα είναι η 30η επέτειος από το μοιραίο ατύχημα του Ayrton Senna.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Netflix ετοιμάζει και θα προβάλει σύντομα μια νέα μίνι σειρά βασισμένη στη ζωή του πρωταθλητή της Formula 1 Ayrton Senna και επέλεξε τη σημερινή μέρα για να προβάλει το πρώτο τρέιλερ. Θα είναι συνολικά έξι επεισόδια και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία που θα προβληθεί, με την πλατφόρμα να ανακοινώνει πως θα είναι εντός του έτους.

Το τρέιλερ δείχνει στιγμές από τη ζωή του οδηγού της Formula 1, με φόντο τη συγκλονιστική νίκη του στο γκραν πρι της Βραζιλίας το 1991. Μέχρι τότε, ο Senna είχε δύο παγκόσμια πρωταθλήματα F1 στο όνομά του, αλλά ποτέ μια νίκη στην πίστα της πατρίδας του. Έτσι, το τρέιλερ μας μεταφέρει τους αγώνες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια εκείνου του αγώνα και κλείνει με τις κραυγές νίκης του, που ως γνωστόν καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα.

Ο Senna ενσαρκώνεται από τον Gabriel Leone στη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Matt Mella ως Alain Prost και η Pamela Tome ως η φίλη του Senna, Xuxa. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά είναι μια φανταστική αναπαράσταση της ιστορίας της ζωής του τόσο πίσω από το τιμόνι όσο και σε προσωπικά θέματα. Ξεκινά από τις αρχές της αγωνιστικής του καριέρας, όταν ο Senna αγωνιζόταν στη Formula Ford, και μας μεταφέρει μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, το τέλος ήρθε την 1η Μαΐου 1994, σχεδόν 30 χρόνια πριν από την ημέρα που κυκλοφόρησε αυτό το τρέιλερ. Το μονοθέσιό του βγήκε από την πίστα σε μια στροφή υψηλής ταχύτητας στην Imola κατά τη διάρκεια του Grand Prix του San Marino, προσκρούοντας στον τοίχο με ταχύτητα πολύ πάνω από 200χλμ./ώρα την ώρα. Ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο, αλλά η ώρα θανάτου του καταγράφηκε τελικά ως η στιγμή της σύγκρουσης στον αγώνα.

Το τρέιλερ της σειράς του Netflix.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button