ΓυναίκαΜόδα

Στέλλα Μιζεράκη: Τι κάνει σήμερα η νικήτρια του πρώτου «Power of Love» – Η συγκινητική της αναφορά στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» με αφορμή την επιστροφή του ριάλιτι αγάπης «Power of Love».

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τη δική της συλλογή με ρούχα, ενώ αυτή την περίοδο όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει τη νέα της κολεξιόν.

Αρχικά, η Στέλλα Μιζεράκη ανέφερε ότι έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει για να είμαι σε ένα πάνελ».

Στην συνέχεια, η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για τις αναμνήσεις της από το «Power of Love» και τον Πάνο Ζάρλα, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι: «Χαίρομαι που με έχουν συνδυάσει με ένα ευχάριστο project, με κάποιες ευχάριστες αναμνήσεις. Έχω στο μυαλό μου πάντα τις όμορφες αναμνήσεις με τον Πάνο Ζάρλα».

Τέλος, η Στέλλα Μιζεράκη δήλωσε για την παρουσίαση του «Power of Love»: «Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για τη Μαρία Μπακοδήμου, ήταν άψογη σε όλα. Είναι θεά με μια λέξη. To project έχει ταυτιστεί με το όνομά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, δεν την έχω παρακολουθήσει πολύ για να έχω μια εικόνα για το πώς θα είναι, αλλά πιστεύω να τα πάει καλά γιατί είναι έμπειρη παρουσιάστρια».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button