Οικονομία

Public: Στο πλευρό των καταναλωτών, προσφέροντας «Τα πάντα Άτοκα»

Ο υψηλός πληθωρισμός και η ακρίβεια έχουν άμεσο αντίκτυπο στις καταναλωτικές συνήθειες τόσο των Ελλήνων αλλά και διεθνώς, αφού «ροκανίζεται» αισθητά η αγοραστική τους δύναμη.

Το αποτέλεσμα είναι, βέβαια, τα περισσότερα νοικοκυριά να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα και να παρατηρούν πολύ περισσότερο τις τιμές των προϊόντων σε σύγκριση με παλιότερα, αναζητώντας προσιτές λύσεις και μεγαλύτερη ευελιξία.

Δεν είναι λίγες οι φορές, όμως, που αρκετοί στέκονται διστακτικοί απέναντι σε νέες αγορές προϊόντων, που αναμένεται να αλλάξουν προς τον καλύτερο την καθημερινότητα τους, λόγω του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης και στέγασης.

Ωστόσο, τα Public φέρνουν για ακόμη μια φορά τα πάνω – κάτω, αφού αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών. Με γνώμονα την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, τα γνωστά πολυκαταστήματα στέκονται εμπράκτως στο πλευρό όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Public δίνουν την δυνατότητα στον καθένα από εμάς να αποκτήσει το προϊόν που επιθυμεί μέσα από ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμών. Έτσι, προσφέρουν άτοκα και χωρίς κάρτα όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, μια πρωτοβουλία που λειτουργεί ως ανάχωμα στην συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών των αγαθών και υπηρεσιών.

Πλέον, ο καθένας μπορεί να αναβαθμίσει το σπίτι του, αλλά και να κάνει δικό του το προϊόν ψυχαγωγίας και τεχνολογίας που επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για την αποπληρωμή του.

Εξάλλου, τα Public αναγνωρίζουν την αξία που έχει στις ημέρες μας η προσιτότητα και επιδιώκουν να δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν. Για παράδειγμα, αν ένα ψυγείο ή τηλεόραση 65’’ κοστίζει 600 ευρώ και ένας πελάτης επιλέξει την υπηρεσία «Άτοκα» με 24 δόσεις εξοικονομεί 100 ευρώ ενώ με επιλογή 36 δόσεων η εξοικονόμηση αγγίζει τα 150 ευρώ.

Παράλληλα, επιδιώκουν να «επενδύσουν» στη χαρά που φέρνουν οι αγορές σε όλη την οικογένεια που όχι μόνον διευκολύνουν, αλλά και ζωντανεύουν την καθημερινότητα. Γιατί πιστεύουν ότι τώρα, περισσότερα από ποτέ, το χρειάζονται για να δημιουργούν στιγμές ψυχαγωγίας.

Η πρωτοβουλία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που οι καταναλωτές μπορούν μόνο στα Public να ανακαλύψουν, από smartphones, laptops και τηλεοράσεις έως μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, καθώς και είδη ψυχαγωγίας.

Επίσης, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις άτοκες δόσεις σε φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home» αλλά και στο public.gr.

To άρθρο Public: Στο πλευρό των καταναλωτών, προσφέροντας «Τα πάντα Άτοκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button