Αθλητικά

Σπανούλης: Αυτό είναι το DNA του Έλληνα, είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά το φινάλε της νικηφόρας πρεμιέρας της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία στο προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε στην άμυνα της γαλανόλευκης, ενώ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε μία πολύ ομαδική ομάδα, είμαστε αλτρουιστές. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλή εμφάνιση.

Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που είχαμε σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το ματς με την Αίγυπτο. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει. Μας διακρίνει σαν ομάδα η ταπεινότητα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ζητάω από όλα τα παιδιά να είναι επιθετικοί. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Ο Γιάννης είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Μας αντιπροσωπεύει σε όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι ανοιχτόμυαλος, αγαπάει πολύ το μπάσκετ, αγαπάει την πατρίδα του. Θέλει πολύ να είναι εδώ και θέλει πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία 15 χρόνια. Βλέπουμε ότι τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα. Εισπράτουμε έναν άνθρωπο που είναι ένας τεράστιος παίκτης, με τεράστια ηγετικά προσόντα. Είναι πάρα πολύ ταπεινός”.

Για τις εκπλήξεις στο τουρνουά: “Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι η ομάδα μας”.

To άρθρο Σπανούλης: Αυτό είναι το DNA του Έλληνα, είμαστε πολύ περήφανοι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button