Αθλητικά

Σλοβενία – Δανία: Βασικός ο Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro 2024, τρία χρόνια μετά το παγκόσμιο σοκ που είχε προκαλέσει

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Σλοβενία – Δανία για το Euro 2024, με τους Τσέριν και Σπόραρ του Παναθηναϊκού να είναι βασικοί για τους τυπικά γηπεδούχους. Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στη διοργάνωση, τρία χρόνια μετά το παγκόσμιο σοκ που είχε προκαλέσει.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες Σλοβενίας και Δανίας, οι οποίες κοντράρονται για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Euro 2024. Τσέριν και Σπόραρ του Παναθηναϊκού είναι βασικοί στο 4-4-2 του Ματίας Κεκ, με τον Βέρμπιτς να είναι στον πάγκο

Την ίδια στιγμή, η ενδεκάδα της Δανίας μας δίνει μια σημαντική είδηση. ο Χιούλμαντ παρατάσσει τους Δανούς με 3-4-1-2 και τον Κρίστιαν Έρικσεν να ξεκινάει βασικός.

Θυμίζουμε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο το 2021, όταν στην πρεμιέρα της Δανίας σε Euro -με αντίπαλο τη Φινλανδία- κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 41ο λεπτό.

Εκείνος ο “εφιάλτης” για τον παίκτη της Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ ανήκε εδώ και καιρό στο παρελθόν, με τον παίκτη να επιστρέφει σε τελικά του Euro και να είναι βασικός!

 

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ – Καρνίτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα – Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ – Σέσκο, Σπόραρ

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ– Μπα, Χιούλμαντ, Χόιμπιεργκ, Κρίστιανσεν – Έρικσεν – Βιντ, Χόιλουντ.

To άρθρο Σλοβενία – Δανία: Βασικός ο Κρίστιαν Έρικσεν στο Euro 2024, τρία χρόνια μετά το παγκόσμιο σοκ που είχε προκαλέσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button