Αθλητικά

Αταμάν για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: «Δεν θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι το Final 4»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, στην προσωρινή έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να… ρίξει τους τόνους για τον αγώνα.

Ο Αταμάν μίλησε για το αυριανό (30/04) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Euroleague και υποστήριξε ότι το αποτέλεσμά του δεν θα κρίνει και την ομάδα που θα περάσει στο Final 4 της Euroleague.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

“Είμαστε στα playoffs, όλες οι σειρές εκτός από εκείνη της Ρεάλ είναι στο 1-1 αυτή τη στιγμή. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε βολές και χάσαμε. Στο δεύτερο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλύτερα. Αύριο έχουμε ένα νέο ματς. Δεν θα κριθεί αύριο το Final 4, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να τα καταφέρουμε.

Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην επίθεση, έχει σημαντικούς παίκτες, παίζει καλό μπάσκετ. Κι εμείς όμως έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τι θα συμβεί. Η προετοιμασία μας για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι περισσότερη για εμάς τους προπονητές. Όλα κρίνονται όμως από τους παίκτες. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρξουν best-of-seven σειρές, είναι αρκετά και τα πέντε ματς. Δίνουμε πολλούς αγώνες, οι παίκτες θα πεθάνουν”.

To άρθρο Αταμάν για το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: «Δεν θα κριθεί στο τρίτο παιχνίδι το Final 4» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button