Σε λαϊκό προσκύνημα στο «Βικελίδης» η σωρός του Αλέκου Αλεξιάδη

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί τον χαμό του Αλέκου Αλεξιάδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 χρόνων. Ο αγαπημένος όλων των φιλάθλων στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο του Άρη, Κυρ Αλέκος έφυγε χθες (11/3) για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, άλλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κορυφαίος γκολτζής, ο μεγαλύτερος σέντερ φορ του Άρη, ο άνθρωπος που συνέδεσε στον μέγιστο βαθμό το όνομα του με τον Άρη βρίσκεται πλέον στο πάνθεον των ουρανών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η κηδεία του Αλεξιάδη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (13/03) στις 12:45 στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Κοιμητήρια, στον δρόμο προς τη Θέρμη.
Νωρίτερα, στις 11:00 και για μία ώρα, η σωρός του Αλέκου Αλεξιάδη θα τεθεί ψ στο δεύτερο «σπίτι» του, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκεί οι φίλοι του Αρη , θα έχουν την ευκαιρία για το ύστατο χαίρε σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών για τον Άρη και την Ελλάδα!
Πηγή: skgsports.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ