Αθλητικά

Πλέι οφ Super League: Χαμός στο πρόγραμμα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και νέες αναβολές

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League έκανε άνω-κάτω το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός προκάλεσε… πονοκέφαλο στους ανθρώπους της Super League, καθώς χάλασε… όλο το πρόγραμμα των πλέι οφ με την ιστορική πρόκριση του στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα, με τα παιχνίδια να γίνονται στις 2 και 9 Μαΐου. Κάτι που σημαίνει πως είναι αδύνατον να διεξαχθεί την 1η του μήνα η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Θα πρέπει να βρεθεί εκ νέου καινούργια ημερομηνία, ενώ θα αναβληθεί δεδομένα και ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική, καθώς είναι προγραμματισμένος για τις 8 Μαΐου!

Εξαιρετικά πιθανή είναι η αναβολή ολόκληρης της 9ης αγωνιστικής, με τους ανθρώπους της Super League να ψάχνουν νέες ημερομηνίες. Το πιθανότερο είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει μία εβδομάδα αργότερα, κάτι που σημαίνει ότι θα μετακινηθεί και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

 

To άρθρο Πλέι οφ Super League: Χαμός στο πρόγραμμα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και νέες αναβολές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button