Τεχνολογία

Eurovision 2024: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής!

Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τους δύο Ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου και τον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου, στις 22:00, μεταδίδουν αποκλειστικά η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button