Τεχνολογία

Βύρωνας: Ποιος είναι ο νεκρός που κυνηγούσε η αλβανική μαφία

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ένας 32χρονος άνδρας το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στον Βύρωνα όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν δίπλα από το αυτοκίνητο όπου βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του και άνοιξαν πυρ.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας είναι ο Ροάν Μπραχίμι, ο οποίος παρουσιαζόταν και με το όνομα Σιντορέλ Πρέντ, και συμμετείχε το 2021 στη δολοφονία του Brilant Martinaj σε μπαρ στην πόλη Lezha της Αλβανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομά του είναι γνωστό στην αλβανική δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται για συμμετοχή στις δολοφονίες των Brilant Martinaj και Ylli Brahim.

 

Το 2021 κηρύχθηκε καταζητούμενος από την αστυνομία, αφού μαζί με άλλα δύο άτομα σκόρπισαν τον τρόμο σε μπαρ στο Zejmen της Lezha όταν μαζί με τον Ramazan Rraja και τον Alesio Dobrozi μπήκαν οπλισμένοι με καλάσνικοφ αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο Ροάν Μπραχίμι είχε συλληφθεί το 2018 στη Lezhë, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πυρομαχικά, χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Τον κυνηγούσε η αλβανική μαφία

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως η αλβανική μαφία κυνηγούσε τον άνδρα από το 2021. Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Η 37χρονη γυναίκα συνεπιβάτης του αυτοκινήτου δεν έχει τραυματιστεί και είναι καλά στην υγεία της, παρά το σοκ που υπέστη. Το ζευγάρι είχε έρθει στο σημείο κοντά σε ένα παρκάκι για να πάρει το παιδί του που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το τραγικό σκηνικό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί που έπαιζε στο πάρκο είδε το φονικό και άρχισε να φωνάζει ο «μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου»!

 

Στο σημείο του φονικού μετέβησαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ενώ έφθασε και ιατροδικαστής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του φονικού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button