ΓυναίκαΜόδα

Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι μάγεψε το κοινό του Malmo Arena και ξεσήκωσε το κοινό

Ο Β’ Ημιτελικός του 68ου διαγωνισμού ξεκίνησε! Λίγο μετά τις 22:00, στην τρίτη θέση, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena της Σουηδίας και μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι «Zari».

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, εμφανίστηκε στη σκηνή της Malmο Arena με ένα ρούχο σε λευκές και μωβ αποχρώσεις, ενώ τέσσερις χορευτές την πλαισίωναν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά της χάρισαν το πιο θερμό και ζεστό χειροκρότημα από το κοινό που κατάφερε να βρεθεί απόψε στο Malmö Arena.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision ανέλαβε ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα Σάττι  το τελευταίο 24ωρο ταλαιπωρούταν από φαρυγγίτιδα και πυρετό και προσπαθούσε να ξεκουραστεί, προκειμένου να μπορέσει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button