Πολιτική

Ραγκούσης και Θεοχαρόπουλος διαψεύδουν πως βρίσκονται σε εστιατόριο με τον Χάρη Δούκα

Ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος διέψευσαν με εμφατικό τρόπο δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τρώνε σε εστιατόριο με τον Χάρη Δούκα.

Τόσο ο Γιάννης Ραγκούσης όσο και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ανάρτησαν βίντεο στο facebook όπου βλέπουν… ποδόσφαιρο και διαψεύδουν κατηγορηματικά πως βρίσκονται σε εστιατόριο και τρώνε με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ο Γιάννης Ραγκούσης έγραψε χαρακτηριστικά: Τελικά είναι εντελώς της πλάκας οι τύποι. Την ώρα που είμαι στο σπίτι μας μαζί με την Μαρίνα και παρακολουθώ τον αγώνα Αυστρία-Τουρκία, αυτοί γράφουν ότι είμαι με τον Χάρη Δούκα και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σε ακριβό εστιατόριο στη περιοχή του Χίλτον και «φτιάχνουμε» τη μεγάλη κεντροαριστερά. Η απελπισία (τους) είναι κακός σύμβουλος. Είναι γελοίοι !!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος που σημειώνει στην ανάρτησή του: Την ώρα που βλέπουμε το ματς Αυστρία Τουρκία για το EURO στο σπίτι μας διαβάζω ευφάνταστα σενάρια ότι τρώω στην Κουκουβάγια (εστιατόριο) με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χάρη Δούκα. Ντροπή.

Έχει και η προβοκάτσια τα όρια της.

 

To άρθρο Ραγκούσης και Θεοχαρόπουλος διαψεύδουν πως βρίσκονται σε εστιατόριο με τον Χάρη Δούκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button