
Η Ζέτα Δούκα συνάντησε τη Ρίκα Διαλυνά, 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή».
Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα συνάντησε στην τηλεοπτική μητέρα της, στην εκδήλωση «Ισότητα για όλους» όπου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου.
Η Ζέτα Δούκα έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, για την συνάντηση που είχε με την «τηλεοπτική» της μανούλα, με τον διαχειριστή της σελίδας της Ρίκας Διαλυνά να ανεβάζει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook την εν λόγω ανάρτηση.
«Τι ευλογία να συναντάς ανθρώπους που το βιογραφικό της ψυχής τους και η γενναιοδωρία τους να ξεπερνούν το βιογραφικό των πράξεων τους στη ζωή -το οποίο είναι συνήθως εξαιρετικά πλούσιο σε όλους τους τομείς!
Η Ρίκα Διαλυνά , την οποία γνώρισα ως τηλεοπτική μαμά μου στην «Ώρα η καλή», στα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση κι έκτοτε την αποκαλώ «Μανούλα», είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των όσων ανέφερα παραπάνω. Το μεγαλείο της ψυχής της, ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους γύρω της, το άγγιγμά της, το ευγενικό της χαμόγελο και κυρίως η ταπεινότητα με την οποία αντιμετωπίζει τον εαυτό της και τις επιτυχίες της σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι χαρακτηριστικά ενός σπουδαίου ανθρώπου, μιας υπέροχης από κάθε άποψη γυναίκας.
Μου έκανε τεράστιο δώρο που ήρθε στην εκδήλωση για την «ισότητα για όλους» , στην ιδιαίτερη πατρίδα και τόπο διαμονής της πλέον, το Ηράκλειο Κρήτης.
Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν πως νιώθω γι’ αυτήν, μου φτάνει όμως που αυτή ξέρει…
Μην χάνετε ποτέ την ευκαιρία να καλωσορίζετε στη ζωή σας τις εμπειρίες, τη γνώση , την καλοσύνη , τη συναναστροφή και τις ιστορίες «χορτασμένων» ανθρώπων. Θα γίνετε καλύτεροι παντού.
Ρίκα, σ ευχαριστώ.
Εις το επανιδείν!»