Πολιτική

Επίθεση Παύλου Πολάκη σε Γρηγόρη Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά»

Βολές εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον του Γρηγόρη Γεροτζιάφα, μέσω Facebook. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και ο καθηγητής Αιματολογίας και πρώην υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανταλλάσσουν πυρά για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, με αφορμή την απόσυρση του σκευάσματος της AstraZeneca.

Μέσω Facebook ήρθε η απάντηση του Παύλου Πολάκη σε όσα υποστήριξε για το πρόσωπό του σε άρθρο του ο καθηγητής Αιματολογίας Γρηγόρης Γεροτζιάφας γύρω από τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει γελοίο τον κ. Γεροτζιάφα και τον προτρέπει να πάρει τα βουνά, αφού ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον «παινεύει»:

«Γεροτζιάφα διάβασα την «απάντησή» σου.

Είχα μάθει από κάποιους παλιούς συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία.

Αντί άλλης απάντησης (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί σου άλλο) σου βάζω αυτό που έγραψα στον Άδωνη που κοινοποιεί το άρθρο σου και σε παινεύει!

Γι’ αυτό σου λέω: πάρε τα βουνά, δεν σε παίζει ο κόσμος, σου το έδειξε το Μάη και τον Ιούνη ΠΕΝΤΕΚΑΘΑΡΑ!!».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, επανήλθε σε έντονο ύφος στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τα εμβόλια του κορονοϊού.

Ο καθηγητής Αιματολογίας, σε άρθρο του επέμεινε στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει την σύγχυση στους πολίτες δημιουργώντας διαρκώς κρίση εμπιστοσύνης».

 Όπως ανέφερε, «ο κ Πολάκης, συνειδητά αναπαράγει και μεταφέρει στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας την ισοπεδωτική αντίληψη «όλοι τα παίρνουν».

«Συνειδητά συνδράμει στην εγκαθίδρυση της λαϊκιστικής αντίληψης ότι οι Καθηγητές Ιατρικής των Δημοσίων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (φαντάζομαι και στην Αμερική) είναι μαριονέτες της φαρμακοβιομηχανίας υπονομεύοντας ουσιαστικά τον πυρήνα της ίδιας τους της επιστήμης».

Το άρθρο του Γρηγόρη Γεροτζιάφα αναπαρήγαγε στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά:

«Αδιευκρίνιστε της Novartis, εξήγησε λίγο στον Γεροτζιάφα πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές! Δεν ξέρει ο καημένος! ΥΓ: Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα του κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;;;».

To άρθρο Επίθεση Παύλου Πολάκη σε Γρηγόρη Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button