lifestyle

Η Κωτσόβολος υπερήφανος χορηγός των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ

Το MAD και η Κωτσόβολος, ανακοινώνουν το project MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και ταξιδεύουν σε τρεις πόλεις της Ελλάδας για να βρουν το πρόσωπο των φετινών βραβείων.

Η Κωτσόβολος είναι υπερήφανος χορηγός των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, γιατί φέτος «Τεχνολογία και Μουσική γίνονται ένα και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!».

Με το σύνθημα #wegogreen, τα MAD VMAs ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Κωτσόβολος για να κάνουν #REACTforabetterworld και με σύμμαχο τη μουσική φιλοδοξούν να παρουσιάσουν και φέτος μία μοναδική διοργάνωση που θα παρακινήσει τον κόσμο να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο.

Στο πλαίσιο αυτής της μοναδικής συνεργασίας, το MAD και η Κωτσόβολος, παρουσιάζουν ένα απόλυτα ανατρεπτικό project: Το MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, όπου αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν σε τρεις πόλεις της Ελλάδας το πρόσωπο που θα ξεχωρίσει στα φετινά MAD VMAs!

Οι super hosts των φετινών βραβείων, Modern Cinderella, Vangelis Nakis και Giannis Tsioras ταξιδεύουν σε 3 καταστήματα της Κωτσόβολος με μοναδικό σκοπό να ανακαλύψουν ποιος MAD Fan θα ανέβει μαζί τους ζωντανά στη σκηνή των MAD VMAs! Σε guest εμφάνιση, θα παρευρεθεί και ο παρουσιαστής των MAD VMA, Themis Georgantas!

Έτσι, το MAD και η Κωτσόβολος, προσκαλούν όλους τους λάτρεις του θεσμού να λάβουν μέρος στα πιο MAD Castings που έγιναν ποτέ για να διεκδικήσουν τη μοναδική εμπειρία να βρεθούν στη σκηνή των MAD VMAs. Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στα castings, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα κάνοντας κλικ εδώ ή να προσέλθουν στο κατάστημα την ημέρα διεξαγωγής του MAD Casting.

Τα τρία castings του MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα πραγματοποιηθούν:

*Σάββατο 11 Μάϊου 15:00-19:00

Κατάστημα Κωτσόβολος, Ηράκλειο Κρήτης (Λεωφ. Κνωσού 123)

*Σάββατο 18 Μαΐου 15:00-19:00

Κατάστημα Κωτσόβολος, The Mall Athens (Επίπεδο 0)

*Σάββατο 25 Μαΐου 15:00-19:00

Κατάστημα Κωτσόβολος, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αντιστάσεως 16)

Με την ολοκλήρωση των MAD Castings, οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος είναι ο τυχερός νικητής, ενώ σε κάθε κατάστημα, μοναδικές προσφορές θα περιμένουν τους επισκέπτες, αλλά και σούπερ διαγωνισμοί, όπου τυχεροί θα κερδίσουν VIP προσκλήσεις για τα φετινά MAD VMAs, αλλά και giftcards Κωτσόβολος.

Κάνουμε όλοι μαζί #REACT και στηρίζουμε την πιο #wegogreen και διασκεδαστική μουσική διοργάνωση της χώρας μας, τα MAD VMAs, για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Περισσότερες πληροφορίες για το project MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/o-kotsovolos-xorhgos-twn-mad-vma-2024.

To άρθρο Η Κωτσόβολος υπερήφανος χορηγός των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button