lifestyle

Συνάδελφοι μου ζητούν να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη για το Maestro

Τι τον ενοχλεί στο θέατρο; Τι λέει για τη σειρά Maestro που επιστρέφει μεθαύριο (16.05.2024) στις τηλεοπτικές οθόνες; Υπάρχει ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους; Ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε όλα όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, στην οποία, όπως αποκάλυψαν πολλοί θέλουν να παίξουν και του ζητούν να… μεσολαβήσει στον δημιουργό!

«Το Maestro είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι. Στο Maestro απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το “άστρο” να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα.

Στον ρόλο αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται», είπε.

«Έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ», αποκάλυψε ο Φάνης Μουρατίδης, που μίλησε και για την πιο αστεία στιγμή στα γυρίσματα. «Μία σκηνή που γελάσαμε ήταν όταν έπρεπε ο Τσορτέκης να πέσει στη θάλασσα άλλα ερχόταν καταιγίδα και φοβόταν, του λέγαμε “που πας τώρα;”.

Έπρεπε να ηχογραφήσουμε τον Χριστόφορο που προσπαθούσε να πείσει τον Τσορτέκη να πέσει στη θάλασσα για να προλάβει τη σκηνή».

Με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μιλάνε στο σπίτι για δουλειά. Μεταξύ τους «δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ό,τι έγινε στο “Μπαμπά μην τρέχεις” (σ.σ. σειρά στην οποία συμπρωταγωνίστησαν και γνωρίστηκαν), έγινε και στην ζωή μας.

Ο σκηνοθέτης του “Μπαμπά μην τρέχεις” μας έβαλε επίτηδες στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Μαρία, μας είπε ψέματα ότι χάσαμε το καράβι, το δούλευε στο μυαλό του».

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε και αποθεωτικά λόγια και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, για τον οποίο είπε πως είναι «πολύ κάλος ηθοποιός, είναι αυτό που λέμε “μπριλάντε”. Λέγαμε με έναν συνάδελφο μου πως ήμασταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνουμε στα μαγαζιά».

   

Σε ό,τι αφορά σε ό,τι τον ενοχλεί στο θέατρο, ο Φάνης Μουρατίδης είπε: «Στο θέατρο μπορεί να με θυμώσει όταν οι θεατές δείχνουν αδιαφορία για την παράσταση. Σε μία παράσταση ένας θεατής που καθόταν στην πρώτη σειρά έβγαλε ένα tablet κι έδειχνε παπούτσια στη φίλη του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button