Τεχνολογία

Πού έκαναν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Εκτός των τειχών, επέλεξαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί με τις οικογένειές τους. Εξαίρεση απετέλεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έκανε Ανάσταση στη Μητρόπολη και στο πασχαλινό μήνυμά της, έστειλε ευχές για ένα ειρηνικό και δημιουργικό αύριο.

Σε ένα ορεινό χωριό της Τήνου έκανε Ανάσταση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, μετά το τριήμερο της πασχαλινης εορτής, επιστρέφει στην Αθήνα και θέτει σε θέση εκλογικής μάχης τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσει τις περιοδείες του στις 13 περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη διπλή περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σημείο αναφοράς στο πρόγραμμά του θα αποτελέσει και η μετάβαση στην Άγκυρα. Θα βρεθεί στις 13 Μαΐου στην τουρκική πρωτεύουσα για ακόμη μία συνάντηση κορυφής με τον Πρόεδρο του εξ’ ανατολών γείτονα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τον εκλογικό σχεδιασμό, τον δρόμο των περιοδειών θα πάρουν τα μεικτά κλιμάκια υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών.

Μέσα στην εβδομάδα, επίσης, θα υπάρξουν και εσωτερικές ενημερωτικές συσκέψεις στην οδό Πειραιώς. Θα συμμετέχουν τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα και στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Τα σημεία αναφοράς στον προεκλογικό αγώνα οι λέξεις σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια. Αλλά και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της προ ημερήσιας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία. Η συζήτηση αυτή θα αποτελέσει ευκαιρία για την κυβέρνηση να αναλύσει τις κινήσεις της με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, το μέρισμα της οποίας θα επιστρέφει στην κοινωνία, αλλά και το στόχο της ενίσχυσης του διαθέσιμου εισοδήματος.

Πού έκαναν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί και οι ευχές τους

Ευχές το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας, έστειλε η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία παρακολούθησε την Ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

«Με την Ανάσταση του Κυρίου η ελπίδα γεμίζει και πάλι τις ψυχές μας. Εύχομαι το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους, συγκρούσεις και μίση, με αγάπη και κατανόηση προς τον συνάνθρωπο. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου την ακολουθία της Αναστάσεως μαζί με την συζύγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Καθώς η μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους δύναμη και αισιοδοξία. Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα να τις περνάμε με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας όμως πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ χρειάζονται τη στήριξή μας αλλά και σε όλες και σε όλους τους Ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπεθ έκανε Ανάσταση στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας όπου αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο, ενώ βρέθηκε και στον Ναυτικό σταθμό του νησιού, όπου τσούγκρισε κόκκινα αυγά με ναύτες και αξιωματικούς.

Ανάσταση στη Μητρόπολη Αθηνών μαζί με τον γιο του Μαρίνο έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έστειλε ευχές για περισσότερη ευημερία και ασφάλεια. «Το Πάσχα ας γίνει νέα αφετηρία με περισσότερη ευημερία και ασφάλεια. Πολλές οικογένειες στην πατρίδα μας αδυνατούν λόγω της ανεξέλεγκτης ακρίβειας να απολαύσουν ένα γεμάτο πασχαλινό τραπέζι. Χρειάζεται σχέδιο και βούληση για να προστατεύσουμε τα εισοδήματα των πιο ευάλωτων νοικοκυριών και της μεσαίας Τάξης» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε Ανάσταση στο χωριό του στο νομό Φθιώτιδας. «Το τέλος του Γολγοθά, η ανάσταση βρίσκεται στα δικά μας χέρια με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ. Και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις δηλαδή στην ΕΕ των πολέμων και της εκμετάλλευσης και τελικά εκεί που ανατρέπονται στους δρόμους του αγώνα. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!» ευχήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

«Η Ανάσταση είναι σύμβολο για όλους τους Έλληνες», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου της Ελληνικής Λύσης. «Χριστός Ανέστη. Ένα μήνυμα πάνω από όλο τον πλανήτη. Ο ιησούς μας αναστήθηκε. Αυτή η ανάσταση ας γίνει σύμβολο για όλους τους Έλληνες. Αυτή την Ανάσταση πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι οι Χριστιανοί» ανέφερε.

Ο Αλέξης Χαρίτσης έκανε Ανάσταση στην Καλαμάτα, από όπου έστειλε το δικό του μήνυμα. «Το μήνυμα των ημερών της ελπίδας. Το φως την αλληλεγγύη την οικουμενική προσδοκία για ειρήνη,. Με τους αγώνες μας μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Χρόνια πολλά» ευχήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς.

Ανάσταση στο Κιλκίς έκανε ο Δημήτρης Νατσιός. «Χριστός Ανέστη Ελληνίδες Έλληνες το κοσμοχαρμόσυνο γεγονός να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Εύχομαι το φως να φωτίζει τις οικογένειές μας, το έθνος μας ολόκληρο. Η πατρίδα μας να αγκαλιάσει τα παιδιά της» δήλωσε ο πρόεδρος της Νίκης.

Μήνυμα αισιοδοξίας και πολιτικής αποφασιστικότητας από την Ζωή Κωνσταντοπούλου που περνάει τις πασχαλινές της διακοπές στην Αιδηψό. «Αυτές οι μέρες είναι για την δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους, δικαιοσύνη για όλα τα θύματα. Αυτές τις μέρες της αγάπης θα παλέψουμε για ισότητα, ειρήνη, δικαιοσύνη» δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μετά τη σύντομη ανάπαυλα οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπουν και πάλι με ένταση στην προεκλογική μάχη ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button