Αθλητικά

Πόλο: Ο Ραντάνοβιτς νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μαυροβούνιος Πέταρ Ραντάνοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Δεληγιάννη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 46χρονος προπονητής προέρχεται από μία πενταετία στον πάγκο της σχεδόν μόνιμης πρωταθλήτριας της χώρας του, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, στην οποία θήτευσε αρχικά ως βοηθός του Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς (2012-2018) και από το καλοκαίρι του 2019 ως επικεφαλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραντάνοβιτς οδήγησε τη Γιάντραν στην κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων και ισάριθμων κυπέλλων Μαυροβουνίου, αλλά και σε ανταγωνιστικές παρουσίες στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί και ως ομοσπονδιακός τεχνικός στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, ο Πέταρ Ραντάνοβιτς τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης και που θα είμαι μέλος της ομάδας.

Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε καλά αποτελέσματα τη νέα σεζόν. Ξαναλέω είναι μεγάλη τιμή και ελπίζω ότι θα σταθώ στο ύψος των προσδοκιών της ομάδας, της διοίκησης και των φιλάθλων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα, στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Αυτό που θέλω είναι όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς στη διάρκεια της σεζόν, διότι αυτό είναι που θες πρώτα για να δημιουργήσεις καλή χημεία με τους προπονητές, τους παίκτες και όλους στην ομάδα. Θα πάμε βήμα-βήμα για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Το αντίστροφο… δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Νίκα Σουσιασβίλι, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Πρίμορατς Κότορ.

Ο διεθνής Γεωργιανός περιφερειακός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Απόλλωνα και πέτυχε 45 γκολ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1, αλλά τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Πρίμορατς, η οποία έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button