ΓυναίκαΜόδα

Μιμή Ντενίση: Μαζί με την κόρη της Μαριτίνα Ντενίση στα 71α γενέθλιά της

Η Τετάρτη 15/5 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Μιμή Ντενίση, καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες και εκείνη με τη σειρά της τους ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και έτσι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την έκπληξη που έκαναν στη μητέρα της με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Η Μαριτίνα Ντενίση έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Χρόνια σου πολλά αστέρι μου. Να σε χαίρομαι, εγώ που σε αγαπάω περισσότερο από τον καθένα».

Η Μιμή Ντενίση, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της έκανε μια ανάρτηση και έγραψε: «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που έχεις αντέξει τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν και αγάπησες. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της και όλους τους γνωστούς και αγνώστους φίλους που με ανέβασαν και με κράτησαν ψηλά ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η αγάπη και η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό την δόξα τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κ ενωμένοι».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button