lifestyle

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της

«Μου λείπει τόσο αλλά την κρατώ στην μνήμη μου μέσα από την καθημερινότητά μου με την Αθηνά», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που η Μαρία Μενούνος βίωσε την μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της, εκείνη της μητέρας της. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε στο Instagram μια συγκινητική ανάρτηση εκφράζοντας το πόσο της λέιπει.

«Ο χρόνος κυλά πραγματικά. Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατά τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά.Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της γεια και της λέω πόσο πολύ την αγαπά η μαμά μου, η yiayia της.

Με βοηθά, και μου αρέσει να δημιουργώ αυτόν τον δεσμό για εκείνη, ακόμα κι αν δεν είναι εδώ στα σωματικά. Μου λείπεις μαμά..», έγραψε η παρουσιάστρια στο post της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Πλήθος ατόμων έσπευσε να στείλει στα συλλυπητήρια και τη στήριξή του στην Μαρία Μενούνος, ενώ ανάμεσα στα σχόλια ήταν και εκείνο της γνωστής Τζέσικα Άλμπα που έγραψε: «Είναι ο άγγελός σου».

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έγινε πρώτη φορά μανούλα το 2023, αποκτώντας την κορούλα της Αθηνά με τον Κέβιν Αντεργκάρο.

To άρθρο Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button