ΓυναίκαΜόδα

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Ξέσπασε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της – «Κάπου έλεος»

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», περιμένει το πρώτο της παιδί και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της.

«Δεν ήταν μια αναμενόμενη εγκυμοσύνη. Επειδή είχα και εγώ τη σειρά και ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη, σκεπτόμενη πως δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα όμως μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια. Είναι σαν να έχεις μια ημερομηνία λήξης ωαρίων και είναι πολύ αγχωτικό. Το συζητούσαμε με τον άντρα μου και είχαμε πει να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή της προσπάθειες, έτυχε όμως πιο γρήγορα», δήλωνε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) μέσα από τα social media την αντίδρασή της για μια ερώτηση που δέχεται συχνά και η οποία όπως φαίνεται την ενοχλεί. Αυτή η ερώτηση δεν είναι άλλη από το πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι και 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Μη ρωτάτε μια έγκυο εννιά μηνών πόσα κιλά έχει πάρει. Κάπου έλεος. Ρωτήστε πως νιώθει για τον επικείμενο τοκετό», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button