lifestyle

Νίκος Ορφανός: Μπαμπάς για 2η φορά – «Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας»

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Νίκος Ορφανός. «Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής αλλά…», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τις καλύτερες μέρες της ζωής του βιώνει ο Νίκος Ορφανός, αφού έγινε γονέας για δεύτερη φορά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα, τόσο από το μαιευτήριο, όσο και από το σπίτι του, όπου κρατά στην αγκαλιά του το μωράκι.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, η μικρούλα έμεινε για λίγο στη θερμοκοιτίδα, αλλά πλέον είναι σπίτι και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί της.

Οι πρώτες συγκινητικές στιγμές: 

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Νίκος Ορφανός (@nikorff)

«Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας!

Στις 17 Απριλίου, πριν από 13 ημέρες ακριβώς γεννήθηκε η κόρη μας. Ήταν δύο εβδομάδες πρόωρη και ελλιποβαρής, έμεινε 13 ημέρες στην μονάδα φροντίδας νεογνών.

Σήμερα την πήραμε σπίτι.

Είναι μικροσκοπική, με ξανθοκόκκινο μαλλάκι, άλλο ένα πλάσμα αγάπης που μεγάλωσε και ομόρφυνε την οικογένειά μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το σύνολο του προσωπικού του @omilosiaso, που μας βοήθησε σε κάθε λεπτομέρεια. Με χαμόγελο, ευγένεια, έκαναν τις μέρες αυτές πολύ πιο ανθρώπινες για μας. Από τις κοπέλες στη ρεσεψιόν της εισόδου, τους κυρίους στον έλεγχο και την ασφάλεια, τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες, τις κυρίες που επόπτευαν την καθαριότητα, τις κυρίες στον όροφο παραμονής και τις μαίες στη μονάδα νεογνών, όλες και όλοι με τη συμπεριφορά και το χαμόγελό τους μας ζέσταναν την καρδιά και έκαναν τις μέρες μας πολύ ομορφότερες.

Ευχαριστούμε την καταπληκτική μαία μας @despoina_effr , για τον άριστο επαγγελματισμό της και γιατί μας έκανε διαρκώς να αισθανόμαστε ότι έχουμε δίπλα μας έναν δικό μας άνθρωπο. Δέσποινα από καρδιάς ευχαριστούμε.

@femineclinic Maria Charamanta είσαι η καλύτερη γιατρός που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Δεν έχουμε λόγια για να σου εκφράσουμε πόσο ευγνώμονες νιώθουμε που μας βοήθησες από την πρώτη στιγμή, πόσο σχολαστική ήσουν, πόσο όλα όσα μας έλεγες ήταν ακριβώς έτσι και πόσο βοήθησες το μωρό μας να μην κινδυνέψει στιγμή. Τον επαγγελματισμό σου, την αγάπη σου, το νοιάξιμο που έδειξες και το χαμόγελό σου δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ. Είσαι μοναδική γιατρός και άριστη επιστήμονας, τιμάς την ιατρική και είμαστε τυχεροί που ήσουν δίπλα μας. Και το ιατρείο Femine Clinic σου εξαιρετικό, ένας χώρος ζεστασιάς, υψηλής αισθητικής.

Η Μαρία Χαραμαντά με τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη έφεραν στον κόσμο το κορίτσι μας, με τον πλέον υπέροχο τρόπο. Βασίλη είστε αχτύπητη ομάδα με τη Μαρία, γιατί εκτός από απίθανοι γιατροί, έχετε ανθρωπιά και τη δείχνετε. Και ξέρουμε από πρώτο χέρι πόση προτεραιότητα δίνετε στους ασθενείς σας, πόσο στερείστε από τη ζωή σας για να είστε πάντα δίπλα τους, σας νιώθουμε πια κομμάτι της οικογένειάς μας.

Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά για όλα τα παιδιά του κόσμου!».

To άρθρο Νίκος Ορφανός: Μπαμπάς για 2η φορά – «Το ωραιότερο Πάσχα της ζωής μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button