Αθλητικά

Γραμμένος για Φλώρο: «Δεν μου έδωσε μόνο γροθιά, προσπάθησε και να με πνίξει»

Για το επεισόδιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο μίλησε ο Βασίλης Γραμμένος, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, αναφέροντας πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι γιατροί του διέγνωσαν ρινικό κάταγμα και κάκωση σε ώμο και χέρι, ύστερα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών». Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, πως την Παρασκευή, πρόκειται να καταθέσει παρουσία του δικηγόρου του στην Ανακρίτρια.

«Θεού θέλοντος, πάω καλύτερα από χθες. Είχα κάποιες ζαλάδες. Βρίσκομαι σπίτι μου, είμαι κλινήρης μετά από σύσταση των γιατρών. (…) Το θύμα ήμουν εγώ και από θύμα δεν μπορώ να γίνω θύτης. (…) Αυτό προσπαθούν να κάνουν, να με μετατρέψουν σε θύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(…) Δεν δέχτηκα μόνο γροθιά, προσπάθησε να μου επιφέρει πνιγμό. Κατά τη διάρκεια του πνιγμού κατάφερε ένα χτύπημα στη μύτη μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γραμμένος. «Με τράβαγε από τον λαιμό, με απειλούσε και με εξύβριζε».

«Μετά από τα χτυπήματα που μου κατάφερε, υποτίθεται ότι συνελήφθη. Τον πήγαν στη γωνία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι άρχισε να με βρίζει εντός και εκτός της αίθουσας. Εγώ ουδέποτε τον έβρισα, ουδέποτε χειροδίκησα εναντίον του», συνέχισε.

«Βγήκα από την αίθουσα για να προστατευτώ. Με έβρισε εντός της αίθουσας χυδαιότατα και έκανε άσεμνες χειρονομίες και δεν απάντησα ποτέ», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, «την ώρα που ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν στο βήμα της Βουλής, αυτός ήταν στην πόρτα της Ολομέλειας και έκανε άσεμνες χειρονομίες».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button