ΓυναίκαΜόδα

Κόλαφος η Μαρία Αντωνά κατά του Άρη Σοϊλέδη: «Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε η Μαρία Αντωνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το απόγευμα της Μ.Πέμπτης.

Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία επτά χρόνια, δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός τους, όπως όλα δείχνουν, μόνο βελούδινος δεν ήταν. Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρία Αντωνά ήταν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη σε κάθε δύσκολη στιγμή του, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια, ωστόσο, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται ότι άλλαξαν όταν η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor.

O Άρης Σοϊλέδης λίγο καιρό μετά τον χωρισμό εθεάθη -όπως είδατε αποκλειστικά στο govastiletto.gr- με νέα γυναίκα στο πλευρό του, η οποία ακούει στο όνομα Μαριλίνα Κυπαρρίση. Δείτε ΕΔΩ.

Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμερα για πρώτη φορά πάνω στο θέμα ζητώντας να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ενώ λίγη ώρα μετά, η Μαρία Αντωνά, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Αντωνά η Λεάννα Μάρκογλου θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια κι έκανε μια ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Παιδιά έχουν χακάρει το Instagram της Μαρίας Αντωνά. Δεν έχει ανεβάσει αυτά τα στόρι», έγραψε η καλή της φίλη Λεάννα Μάρκογλου.

Τι είπε η Μαρία Αντωνά μετά το post κατά του Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Λεάννας Μάρκογλου πως ο λογαριασμός της στο Instagram έπεσε θύμα χάκερ.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button