«Ποιος είναι; Είναι σερίφης στην πραγματικότητα;»

Επιμέλεια: Δανάη Αλαμάνου
Ο Γιώργος Μουκίδης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη σχετικά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τα λεγόμενα «σκυλάδικα».
Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star, απαντώντας με αιχμηρό και καυστικό τρόπο.
«Ποιος είναι ο Βαγγέλης Σερίφης; Είναι σερίφης στην πραγματικότητα; Σκυλάδικα τι θα πει; Είναι ένα μαγαζί με σκυλιά μέσα και πετάνε ξηρά τροφή; Δεν το καταλαβαίνω», δήλωσε ο Μουκίδης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον συνάδελφό του.
Στη συνέχεια, σχολίασε τη διαμάχη για το λαϊκό τραγούδι: «Η Στέλλα η Σμυρνιά δεν είναι λαϊκό τραγούδι δηλαδή; Είναι ποπ; Και ποιος είναι ο όρος λαϊκό;
Το τραγούδι, από όπου κι αν προέρχεται κι όπου κι αν πηγαίνει, είναι έκφραση. Όποιος μπορεί και συγκινεί τον κόσμο είτε τον διασκεδάζει, αυτό λέγεται λαϊκό τραγούδι. Αυτός είναι ο στόχος. Εγώ δεν τα ξεχωρίζω τα κομμάτια».
Ο Γιώργος Μουκίδης τόνισε επίσης ότι δεν θα συνεργαζόταν με τη σύζυγο του Βαγγέλη Σερίφη, Κατερίνα Στικούδη, εξηγώντας: «Δεν θα έγραφα στην Κατερίνα Στικούδη τραγούδι γιατί δεν μπορεί να τραγουδήσει τα κομμάτια που κάνω εγώ. Είναι ξένο σώμα. Ο Φοίβος θα μπορούσε να της γράψει».



