Πολιτική

Ο Κασσελάκης μίλησε στο τηλέφωνο με τον 13χρονο μετά την ομοφοβική επίθεση στον Βόλο – Ο ανήλικος του ζήτησε «συγγνώμη»

Τηλεφωνική συνομιλία με τον 13χρονο, που προσήχθη και αφέθηκε ελεύθερος για την ομοφοβική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε για 20 λεπτά χθες, Δευτέρα (13.05.24) με τον 13χρονο και τους γονείς του, που ζήτησαν «συγγνώμη» για την ομοφοβική επίθεση σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επικοινωνία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.  Ο Στέφανος Κασσελάκης τους ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα και ο 13χρονος του ζήτησε να τον ξεναγήσει στην Βουλή. Οι γονείς του ανήλικου δήλωσαν ψηφοφόροι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη σε εκδήλωση στον Βόλο, κάποιος από τους συγκεντρωμένους φώναξε «π…αρα» με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει πως «η ομοφοβία είναι μέρος μιας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

 

Ο 13χρονος, που εντοπίστηκε από την αστυνομία ως το άτομο που έβρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.

 

To άρθρο Ο Κασσελάκης μίλησε στο τηλέφωνο με τον 13χρονο μετά την ομοφοβική επίθεση στον Βόλο – Ο ανήλικος του ζήτησε «συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button