Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης τη διαδικασία των πέναλτι της ιστορικής πρόκρισης στην Πόλη

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης περιέγραψε τη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, αλλά και όσα έζησε μετά την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League.

O ήρωας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, έπιασε τρία πέναλτι των Τούρκων και υπέγραψε την πρόκριση της ομάδας του Μεντιλίμπαρ στους “4” του Conference League.

Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε ο ίδιος τα πέναλτι, αλλά και για τα όσα έζησε μετά την ιστορική πρόκριση στην Πόλη.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι με δύο αποτελέσματα θα περνούσαμε στην επόμενη φάση έπειτα από το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά εμείς πήγαμε για τη νίκη. Το παιχνίδι πήγε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ήξερα ότι ήμουν έτοιμος για τη διαδικασία, είχαμε κάνει την ανάλυση με τον προπονητή τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και τους συνεργάτες του.

Στο μίτινγκ που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι, ο τερματοφύλακας λέει την άποψή του για τα πέναλτι και το πού πιστεύουμε ότι μπορεί να το εκτελέσει ο αντίπαλος, όπως φυσικά κάνουν και οι αντίπαλες ομάδες σε εμάς σκάουτινγκ. Στου Τάντιτς πίστευα ότι θα το κάνει στην ίδια πλευρά που το έκανε στο γήπεδό μας. Είχαμε αποφασίσει εξ αρχής για αυτόν τον παίκτη ότι με την προσωπικότητα που έχει δεν θα άλλαζε πλευρά και ευτυχώς έπεσα σωστά και έπιασα το πέναλτι.

Μετά το δεύτερο πέναλτι του Oυντέρ, ο οποίος είχε κάνει αρκετά πέναλτι στην αριστερή, αλλά και στη δεξιά πλευρά. Ήταν και feeling εκείνης της στιγμής, το ένιωθα καλύτερα μέσα μου να πέσω στην αριστερή πλευρά μου και θεωρώ ότι δικαιώθηκα. Το τελευταίο πέναλτι ήταν του Μπονούτσι που έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στα πέναλτι, έχει χτυπήσει πολλά. Με τη φόρα του σώματος που είχε εκείνη τη στιγμή, θεώρησα ότι θα το κάνει αριστερά και ευτυχώς η μπάλα πήγε από την πλευρά που έπεσα», ανέφερε ο Έλληνας γκολκίπερ και συνέχισε:

«Αυτό που ακολούθησε στα αποδυτήρια ήταν… χαμός, το κάτι άλλο. Χαρά από όλη την ομάδα. Παίκτες, σταφ, από τον πρόεδρο. Μετά όταν φτάσαμε στην Αθήνα ο κόσμος ήταν τρελαμένος. Θα θέλαμε η πρόκριση να είχε έρθει στο γήπεδό μας. Έχουμε τώρα όμως τη ρεβάνς στο γήπεδό μας για να πανηγυρίσουμε άλλη μία πρόκριση».

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης τη διαδικασία των πέναλτι της ιστορικής πρόκρισης στην Πόλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button