Αθλητικά

Περιμένει την απάντηση του Ελ Αραμπί ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ αισιοδοξεί πως τελικά θα καταφέρει να κερδίσει την υπογραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μετά από μία εξαιρετική πενταετία στον Ολυμπιακό, ο Μαροκινός φορ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και στα 37 του χρόνια ενδέχεται να μετακομίσει στην Κύπρο.

Οι πρωταθλητές του νησιού έχουν καταθέσει πρόταση στον βετεράνο στράικερ που φέρεται να τον ικανοποιεί στο οικονομικό κομμάτι και μένει να βρεθεί η φόρμουλα της χρονικής διάρκειας, αφού ο παίκτης επιθυμεί κλειστό διετές, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας του προσφέρει μονοετές ή για 1+1 χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο, ανάλογα με τις συμμετοχές του ικανότατου φορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ κάνουν υπομονή και αισιοδοξούν. Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε περισσότερο ως αλλαγή σε 15 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού και 12 ματς στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη και στο κυπριακό ποδόσφαιρο μπορεί να λάμψει. Όπως έκανε για χρόνια ολόκληρα στη Γαλλία (Καν), στην Ισπανία (Γρανάδα), στη Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ), στο Κατάρ (Αλ Ντουχάιλ) και βέβαια στον Ολυμπιακό Πειραιώς, καθώς συνολικά σε 436 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 229 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button