Τεχνολογία

Πάτρα: Προσωρινά κρατούμενοι τρεις εκ των συλληφθέντων για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις πολύωρες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή, τρεις εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας.

Επίσης, στον ανακριτή οδηγήθηκαν για να απολογηθούν και άλλοι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, Μ. Τετάρτη, αναμένεται να απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, είχαν συλλάβει την περασμένη Παρασκευή συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων τέσσερις ανήλικους για διακίνηση κάνναβης, κοκαΐνης και MDMA, ακόμη και μέσα σε σχολικό συγκρότημα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των ερευνών που είχαν πραγματοποιήσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα στο σχολικό συγκρότημα, είχαν βρει 80 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρεις συσκευασίες με έτοιμες μικροποσότητες κάνναβης για χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το σχολικό συγκρότημα χρησιμοποιείτο ως χώρος των ναρκωτικών, αλλά και ως ορμητήριο για την περαιτέρω διακίνησή τους.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση «βόμβα» στην Πάτρα: 19 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Πάτρα: Οι σοκαριστικές συνομιλίες του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο: «Θα σου φέρω καθαρό από την Αθήνα»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button