Τεχνολογία

Εγκώμια Ράκιτιτς για Μεντιλίμπαρ: «Μαζί του παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο»

To εγκώμιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον οποίο συνυπήρξαν την περυσινή σεζόν στη Σεβίλλη έπλεξε ο Ιβάν Ράκιτιτς, τονίζοντας ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του Ολυμπιακού έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Μεντιλίμπαρ και τον Ντιέγκο Αλόνσο παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί ο τρόπος να σκοράρουμε. Νιώθαμε δυνατοί, όμως έπρεπε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι καταστάσεις με τον αγαπημένο μου, Μεντιλίμπαρ, θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Με πληγώνει το ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, ξεκινώντας από τον εαυτό μου.

Ελπίζω να επιστρέψει η σταθερότητα στον σύλλογο, προκειμένου να ξαναγίνει δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος Κροάτης μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μεντιλίμπαρ οδήγησε την περσινή σεζόν τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League με τον  Ράκιτιτς να είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Μάλιστα ο Κροάτης μέσος, που από τον Ιανουάριο μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ, ήταν στην ενδεκάδα των Ανδαλουσιανών στον τελικό του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button