Οικονομία

Παπαθανάσης: Έρχεται τον Ιούλιο το Gigabyte voucher για δωρεάν γρήγορο ίντερνετ οπτικής ίνας στα διαμερίσματα

Ένα νέο πρόγραμμα για συνδέσεις ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων μέσω οπτικής ίνας για διαμερίσματα προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα, 26 Ιουνίου.

Μάλιστα, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε πως έχουν ήδη «τρέξει» όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το πρόγραμμα για σύνδεση ίντερνετ με οπτική ίνα θα είναι στον «αέρα» εντός του Ιουλίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πως το πρόγραμμα είναι συμπληρωματικό στο ισχύον πρόγραμμα για το voucher ευρυζωνικότητας με το οποίο κάθε κτίριο και κάθε πολυκατοικία μπορεί να συνδεθεί.

Το νέο Gigabyte Voucher, έρχεται τώρα για να δώσει την ευκαιρία σε κάθε διαμέρισμα να συνδεθεί δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση ή άλλες δυσκολίες, με την σύνδεση οπτικής ίνας, εφόσον πρώτα έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του κτιρίου.

Ο κ. Παπαθανάσης μάλιστα εξήγησε πως το πρόγραμμα θα ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης. Η διαδικασία ένταξης σε αυτό θα είναι απλή, αποκλείοντας κάθε γραφειοκρατία, καθώς κάθε πολίτης θα μπορεί απευθείας να κάνει αίτηση στον πάροχο ίντερνετ, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

 

To άρθρο Παπαθανάσης: Έρχεται τον Ιούλιο το Gigabyte voucher για δωρεάν γρήγορο ίντερνετ οπτικής ίνας στα διαμερίσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button