Αθλητικά

Παπαγιάννης: «Πρώτος στόχος η Εθνική Ελλάδας να μπει με το δεξί στο Προολυμπιακό»

O Γιώργος Παπαγιάννης κάνει την αποτίμηση των τριών φιλικών της Εθνικής Ελλάδας και δηλώνει έτοιμος για το Προολυμπιακό τουρνουά, για το οποίο αναφέρει ότι στόχος είναι η «γαλανόλευκη» να ξεκινήσει με το δεξί.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ για τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Ελλάδας, αλλά και το Προολυμπιακό τουρνουά, στο οποίο η χώρα μας φιλοδοξεί να μπορέσει να πάρει την πρόκριση.

Κάπως έτσι ο διεθνής σέντερ έκανε μια αποτίμηση των φιλικών αναμετρήσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αναφέροντας πως «είναι σημαντικό, που η χώρα μας έκανε τρεις καλές εμφανίσεις ακόμη στα φιλικά.

«Παίξαμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και δεν ήμασταν στο απόλυτο της ετοιμότητας, που θα μπορούσαμε να φτάσουμε, αλλά το χρονικό περιθώριο που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν γνωστό.

Πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα και να δούμε τις αδυναμίες μας, γιατί έχουμε τέτοιες. Στην άμυνα και το ριμπάουντ πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί, ενώ στην επίθεση πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά με το μοίρασμα της μπάλας. Ο πρώτος μας στόχος είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί το Προολυμπιακό Τουρνουά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Επίσημη Αγαπημένη σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει με τις νίκες, που έκανε με μεγάλες διαφορές στα φιλικά. «Δε μας επηρεάζει σε τίποτα το γεγονός, ότι νικήσαμε στους δύο αγώνες του Ακρόπολις Aegean με μεγάλες διαφορές ούτε και μας κάνει να ξεχνάμε τις αδυναμίες που έχουμε.

Ο κόουτς μας τις επισημαίνει μαζί με το επιτελείο, οι παίκτες τις συζητάμε μεταξύ μας. Γνωρίζουμε που κάνουμε λάθη στο παιχνίδι μας και είμαστε βέβαιοι πως όσο καλύτεροι είμαστε στις λεπτομέρειες, τόσο καλύτεροι θα εμφανιστούμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

Το μήνυμά του προς το κοινό της Εθνικής Ομάδας είναι ένα και συγκεκριμένο:

«Θέλουμε τους Έλληνες να γεμίσουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι μας στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας”. Θέλουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλουμε να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

 

 

To άρθρο Παπαγιάννης: «Πρώτος στόχος η Εθνική Ελλάδας να μπει με το δεξί στο Προολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button