Πολιτική

Άρης Σπηλιωτόπουλος για Στέφανο Κασσελάκης: «Είναι επιτυχημένος και δεν έχει να κρύψει κάτι»

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη έχε προστεθεί εδώ και λίγο καιρό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος μίλησε για τη φράση «φωτιά» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

«Υπάρχει μια αμέλεια που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Είναι μια φράση η οποία λέγεται στον προφορικό λόγο. Εννοεί ότι έγιναν παραλείψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη», είπε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα αρχηγό που λειτουργεί αντισυμβατικά. ”Δεν κρύβω τίποτα”, λέει ”και έτσι ζω”. Οι πολιτικοί έβλεπαν το πόθεν έσχες με τρόμο. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και δεν έχει να κρύψει κάτι. Ο Κασσελάκης δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, λειτουργεί με τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο και δεν το έχουμε συνηθίσει αυτό. Η διαφάνεια και ο τρόπος που λειτουργεί ξενίζει γιατί είναι αντισυμβατικός. Δεν νομίζω ότι έχει τοξικότητα».

To άρθρο Άρης Σπηλιωτόπουλος για Στέφανο Κασσελάκης: «Είναι επιτυχημένος και δεν έχει να κρύψει κάτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button