Τεχνολογία

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (Τετάρτη 24/4, 17:00, Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, ευελπιστώντας να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός (δις από Κλαμπ Μπριζ) κι εντός (από Ολυμπιακό) συνόρων.

Οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν το πρωί της Τρίτης (23.04) μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ έπαιξαν και οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει, ουσιαστικά, μόνο στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είναι τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Εκτός αποστολής έμειναν, για λόγους τακτικής, και οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Χάρης Τσιγγάρας, Στέφανος Τζίμας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος προπονητής είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button