ΓυναίκαΜόδα

Τέλος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην η Κατερίνα Καινούργιου και στην ομάδα της, λέγοντας πως δεν υπάρχει ελευθερία λόγου.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου που τοποθετήθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της.

Το πρωί της Δευτέρας Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μέσω μηνυμάτων.

Μετά την προβολή βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και την απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε ως εξής:

«Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας.

Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε με μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Λιάγκα πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button