lifestyle

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ «όργωσαν» ξανά τα στενάκια της Μυκόνου

Στα Ματογιάννια της Μυκόνου απαθανατίστηκαν ο κροίσος Τζεφ Μπέζος και η αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο δημοφιλές νησί.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων εδώ και ένα μήνα, αφού ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του έφτασαν στη Μύκονο με το υπερπολυτελές γιοτ του ιδρυτή της Amazon. Ο Τζεφ Μπέζος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στα στενά σοκάκια του νησιού και χαιρετά τους παπαράτσι που τον κυνηγούν για μία λήψη.

Σήμερα (04.07.2024) κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα με το πλούσιο ζευγάρι που εθεάθη στα Ματογιάννια να περπατά χεράκι – χεράκι. Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ αργότερα το βράδυ επιβιβάστηκαν ξανά στο σκάφος του μεγιστάνα.

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη, δεν πέρασε μόνο από τη Μύκονο, αφού είχε βρεθεί και στην Ψέριμο όπου καταγράφηκε με την αρραβωνιαστικιά του να περπατά στις παραλίες του νησιού.

Τον γνωστό επιχειρηματία μάλιστα, επισκέφθηκαν και οι αδερφές Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ για μία γρήγορα απόδραση στο νησί των Σπετσών. 

Επίσης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», είχαν δώσει στη δημοσιότητα και στιγμιότυπα από το ζευγάρι να περπατά αγκαλιά στην παραλία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν και οι σωματοφύλακές τους.

O Τζεφ Μπέζος και η παρουσιάστρια ειδήσεων Λόρεν Σάντσεζ, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019, όταν ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2023. H 53χρονη Σάντσεζ είχε δηλώσει πως όταν της έδωσε το δαχτυλίδι, η τιμή του οποίου ξεπερνούσε τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, κόντεψε να λιποθυμήσει.

To άρθρο Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ «όργωσαν» ξανά τα στενάκια της Μυκόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button