lifestyle

Το story «μυστήριο» της Μαρίας Αντωνά προς τον Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους

Ένα ύποπτο story ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Μαρίας Αντωνά λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, αναφορικά με τον χωρισμό τους και όσα γράφουν τα δημοσιεύματα. 

Γεμάτο «μυστήριο» είναι το νέο post της Μαρίας Αντωνά αφού λίγη ώρα μετά τα όα έγραψε ο πρώην σύντροφός της για τον χωρισμό τους, ανέβασε το ίδιο story στο Instagram της πολλές φορές κατακεραυνώνοντας τον Άρη Σοϊλεδη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor εδώ και σχεδόν ένα μήνα δεν έχει αναφερθεί καθόλου στον ξαφνικό χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, επιλέγοντας να κρατήσει «χαμηλό προφίλ». 

Με τη σειρά του, ο πρώην ποδοσφαιριστής σήμερα Μ. Πέμπτη ανέβασε στο Instagram μία ανάρτηση αναφέροντας πως θέλει να σταματήσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα και φήμες που αφορούν τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά. Μάλιστα, έκανε λόγο για εικασίες και υποθέσεις. 

Μετά την τελευταία κίνηση της πρώην συντρόφου του, όμως, δημιουργούντραι τεράστια ερωτηματικά για το αν έκανε αυτές τις αναρτήσεις η ίδια και αν ισχύουν. 

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια κοινού βίου και λίγους μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

To άρθρο Το story «μυστήριο» της Μαρίας Αντωνά προς τον Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button