Αθλητικά

Ατρόμητος: Ο Σάσα Ίλιτς αποχώρησε από τους Περιστεριώτες

Ο Σάσα Ίλιτς έλυσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο, με τον Σέρβο τεχνικός να αποχωρεί από τον σύλλογο του Περιστερίου.

Ο Σάσα Ίλιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς όπως έγινε γνωστό από την ομάδα με ανακοίνωση της, ο 46χρονος τεχνικός θα αναλάβει την Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας.

Ο Ίλιτς που ανέλαβε τον Ατρόμητο τομ Οκτώβριο του 2023, σε 29 αναμετρήσεις είχε απολογισμό 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 8 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σάσα Ίλιτς και τους βοηθούς του, Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς και Ντάρκο Ομπράντοβιτς, καθώς θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της Ρωσίας.

O Σάσα Ίλιτς ανέλαβε τον Ατρόμητο τον Οκτώβριο του 2023 σε μια δύσκολη αγωνιστική συγκυρία για την ομάδα μας και κατάφερε σε 29 αναμετρήσεις να καταγράψει 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ οδήγησε τον Ατρόμητο σε σημαντικές νίκες κόντρα στις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τον θεωρεί πλέον έναν φίλο της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο Σάσα Ίλιτς μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο παραχώρησε και δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

“Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, κι εγώ και οι άμεσοι βοηθοί μου, να ευχαριστήσουμε τον Ατρόμητο για την ευκαιρία που μας έδωσε να έρθουμε στην Ελλάδα και σε αυτό το εξαιρετικό club πριν από περίπου έξι μήνες. Πήραμε την απόφαση να αναλάβουμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ατρόμητο, αλλά δεν φοβηθήκαμε στιγμή, καθώς ήμασταν σίγουροι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, λόγω του εξαιρετικού ρόστερ που είχαμε και δεν θελήσαμε να το αλλάξουμε, αλλά και λόγω των ανθρώπων που “τρέχουν” καθημερινά για αυτή την ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε σε καθημερινή βάση, όλο το τιμ, προπονητές, γυμναστές, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές και φυσικά τους παίκτες, που χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα έφτανε σε μερικές από τις σπουδαίες νίκες που κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η σημερινή εξέλιξη συμπεριλαμβάνεται στις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε ως επαγγελματίες και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την κατανόηση αυτής της κατάστασης. Με τον Ατρόμητο μπορεί να κάτσαμε λίγο καιρό μαζί, αλλά ήταν ένα διάστημα έντονο και με συγκινήσεις και φυσικά θα παραμείνω για πάντα ένας φίλαθλος της ομάδας.

Πάμε Ατρόμητε!”.

To άρθρο Ατρόμητος: Ο Σάσα Ίλιτς αποχώρησε από τους Περιστεριώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button