Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να καταγγείλει τον Κέντρικ Ναν στη Euroleague για χειρονομία προς τους οπαδούς

Η φάση με τη χειρονομία του Κέντρικ Ναν / KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Πολύ… σκόνη έχει σηκώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (76-74) στην 29η αγωνιστική της Euroleague, καθώς μετά την αντιπαράθεση του Μπαρτζώκα με τον Αταμάν και ο Κέντρικ Ναν φαίνεται να βρίσκεται στο “στόχαστρο”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά των Πειραιωτών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού, για μία χειρονομία του προς τους οπαδούς στο ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός γκαρντ του “τριφυλλιού” κατηγορείται ότι έδειξε τα μεσαία του δάχτυλα προς την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ σκέφτεται να θέσει το θέμα, υπόψιν της Euroleague.
Kendrick Nunn, smacı vurup Luca Vildoza’ya trash talk yapıyor.
@EuroLeague pic.twitter.com/NwHesAwLev
— Euroleague Time (@euroleague_time) March 14, 2025
Η φάση έγινε μετά από ένα κάρφωμα του Ναν.