Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να κρατήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Η υπόθεση παραμονής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες τα τελευταία 24ωρα, μετά και τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Μαροκινό επιθετικό να έχει δεχθεί σημαντικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Ολυμπιακός βρήκε την… υγειά του στην επίθεση με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά οι “σειρήνες” που ακούει ο Μαροκινός γίνονται όλο και πιο έντονες.

Το πρωί της Πέμπτης (28.06.2-24) η γαλλική ιστοσελίδα “FootMercato” ανέφερε πως ο Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Λίγο αργότερα, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, τόνιζε ότι ο Αφρικανός επιθετικός δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό -την περασμένη εβδομάδα- στην οποία απάντησε αρνητικά.

Ο μάνατζερ του Ελ Κααμπί προσπαθεί να φέρει στον πελάτη του την καλύτερη δυνατή πρόταση κι έτσι ο Ολυμπιακός δίνει “μάχη” για να τον κρατήσει.

Από την Τουρκία προκύπτει η πληροφορία πως η Φενέρμπαχτσε έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός τού δίνει κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο μαζί μπόνους, ενώ παράλληλα υπάρχει το ενδιαφέρον και από τη Σαουδική Αραβία.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξει κάποια επαφή του Βαγγέλη Μαρινάκη με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το “σήριαλ” με τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» για να κρατήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button