Πολιτική

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει δηλώσεις στελεχών της ΝΔ και επιτίθεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παραθέτοντας και σχετικά αποσπάσματα σε βίντεο, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο, την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη και στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους αποπέμπει είναι ότι ότι «εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία».

«Πάμε να δούμε μαζί κάτι αστέρια. Αστέρι πρώτο: Δημήτρης Βαρτζόπουλος, υφυπουργός και βουλευτής. Η γυναίκα είναι για να γεννάει! Εντάξει, θα τον διώξει ο Μητσοτάκης», αναφέρει αρχικά ο Στ. Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Αστέρι δεύτερο: Βίκυ Φλέσσα, υποψήφια ευρωβουλευτής. Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη! Εντάξει, θα τη διώξει ο Μητσοτάκης».

«Αστέρι τρίτο: Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει «ο» ή «η», αν έχεις διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν! Εντάξει, θα τον διώξει ο Μητσοτάκης», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως έδιωξε και αυτόν εδώ: Αστέρι τέταρτο: Κώστας Καραμανλής… Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους κρατάει όλους αυτούς; Η απάντηση είναι: 41%. Εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία», σχολιάζει ο Στ. Κασσελάκης.

«Αυτός ο κύκλος της αλαζονείας πρέπει να σπάσει. Και μπορείς να τον σπάσεις μόνο εσύ», καταλήγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

To άρθρο Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης εξέλαβε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ως ασυλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button