Αθλητικά

Ο Κώστας Σλούκας με πούρο στο γλέντι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος

Ο Κώστας Σλούκας γιόρτασε τον δικό του τρόπο την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να ανάβει ένα πούρο.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο γλέντι του Παναθηναϊκού στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στο πλαίσιο της κατάκτησης τόσο της Euroleague, όσο και του πρωταθλήματος Ελλάδας από το «τριφύλλι».

Ο αρχηγός του συλλόγου ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να έρθουν τα δυο τρόπαια στον σύλλογο, θέλησε να ανάψει ένα πούρο και να δώσει στην περίσταση την αξία που της αρμόζει.

Μια κίνηση η οποία δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει τον διεθνή μπασκετμπολίστα και να τον απαθανατίζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέλεξαν να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με το κλίμα και το κέφι να είναι ατελείωτο.

To άρθρο Ο Κώστας Σλούκας με πούρο στο γλέντι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button