Τεχνολογία

Champions League: Πρώτη «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ για τα ημιτελικά

Ανοίγει απόψε η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Champions League με τη διεξαγωγή της πρώτης «τιτανομαχίας» ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) στην «Αλιάνζ Αρίνα», με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπάγερν και Ρεάλ έχουν κατακτήσει το τρόπαιο συνολικά 20 φορές (14 οι Ισπανοί και έξι οι Γερμανοί) , ενώ μάλιστα, έχουν τεθεί επτά φορές αντιμέτωπες σε ημιτελικά, με τους Βαυαρούς να προηγούνται στις προκρίσεις (4-3).

Η χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις κύλησε εφιαλτικά για την ομάδα του Τούχελ, καθώς έχασε τη… σαλατιέρα της Μπουντεσλίγκα από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ στο κύπελλο Γερμανίας υπέστη ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Σααρμπρύκεν που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η Μπάγερν έφτασε στους «4» του Champions League αποκλείοντας την Άρσεναλ με συνολικό σκορ 3-2, καθώς πήρε ισοπαλία στο Λονδίνο με 2-2 και νίκησε στο Μόναχο με 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα τα πράγματα έχουν κυλήσει εντελώς διαφορετικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς το συγκρότημα του Αντσελότι βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

Η «βασίλισσα» πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά καταφέρνοντας να θέσει νοκ-άουτ την περυσινή κάτοχο του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στην οποία προκρίθηκε στα πέναλτι με 4-3, κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 3-3 και στο δεύτερο με 1-1.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολοι από τους γηπεδούχους είναι οι Λάιμερ και Ντε Λιχτ αλλά και ο Σανέ, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό. Από εκεί και πέρα στα… πιτς βρίσκεται ο Κομάν.

Στην αντίπερα όχθη ο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του απόψε τον Καρβαχάλ που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button