Αθλητικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την Ρίο Άβε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι και επίσημα ο νέος ισχυρός άνδρας της Ρίο Άβε. Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, απέκτησε το 80% των δικαιωμάτων του συλλόγου.

Εποχή Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε! Όπως αναφέρεται από Μέσα στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκε και επίσημα το deal για την απόκτηση του 80% του συλλόγου από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Από τον Ιανουάριο ήταν γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε και στην αγορά της ομάδας από την Πορτογαλία και πλέον ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών. Για την ακρίβεια, θα ανήκει στην RAH Sports Investments Limited, η οποία δικών του συμφερόντων και έχει έδρα την Κύπρο.

Πρόεδρος θα είναι ο Ισραηλινός, Μπόαζ Γιάκομπ Τοσάβ, όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα. Ο Ντιόγκο ντε Αραούζο Πίντο Ριμπέιρο, ο οποίος έχει εργαστεί ως οικονομικός διευθυντής στην Γκιμαράες θα έχει τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή, η μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Αλεξαντρίνα Κρουζ και ο αντιπρόεδρος Ενρίκε Μαΐα, θα συνεχίσουν ως μέλη της διοίκησης της Ρίο Άβε.

To άρθρο Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε την Ρίο Άβε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button