ΓυναίκαΜόδα

Ελένη Χατζίδου: Η ανάρτηση για το πρόβλημα της υγείας της – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε»

Η Ελένη Χατζίδου απουσίαζε και την Μεγάλη Τρίτη από το τηλεοπτικό της πόστο στην εκπομπή «Breakfast@Star». Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι αποκάλυψε πως πονάει αρκετά και πως εξαιτίας του θέματος που αντιμετωπίζει ακυρώθηκαν οι οικογενειακές διακοπές του Πάσχα.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Δυστυχώς το πρόβλημα που είχα με τον αυχένα επιδεινώθηκε. Είχαμε κλείσει ένα φανταστικό ταξίδι που το ονειρευόμασταν όλοι καιρό και δυστυχώς χρειάστηκε να το ακυρώσουμε. Αλλά πραγματικά το μόνο σημαντικό είναι να είμαστε καλά και να είμαστε με τους αγαπημένους μας, οπουδήποτε και αν είναι αυτό. Αν δεν είχα την οικογένεια μου πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα… Σαν την υγεία δεν έχει! Καλό Πάσχα σε όλους. Ραντεβού αύριο στην εκπομπή» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

«Η αλήθεια είναι ότι πονάω αρκετά. Είναι αυτό το θέμα με τον αυχένα που με ταλαιπωρεί. Οπότε ξανά μανά θεραπεία, ξανά φυσιοθεραπείες. Ο Θεός βοηθός, οπότε εδώ Αθήνα» λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button