Πολιτική

Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη διέγραψε την ανάρτηση για τους «87» που «θέλουν διαπλοκή και μαύρο χρήμα»

Ο αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος Κασσελάκης, έσβησε τη νύχτα την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) για τους «87» που «θέλουν διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

Νωρίτερα, ο Στέλιος Κασσελάκης πήρε θέση στη μετωπική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη και στους 87 βουλευτές και μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσαν κείμενο εναντίον του αδερφού του.

Ο Στέλιος Κασσελάκης σχολίασε ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη όπου στήριζε ανοικτά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθετο στους «87».

Ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε πως «το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε. Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των 87». Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, επιτέθηκε στους «87» και υπερασπίστηκε απόλυτα τις επιλογές του αδερφού του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, ο Στέλιος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή της ανάρτησής του.

To άρθρο Ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη διέγραψε την ανάρτηση για τους «87» που «θέλουν διαπλοκή και μαύρο χρήμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button