ΓυναίκαΜόδα

Silia Kapsis: Ο πατέρας της απαντά για τη σχέση τους – «Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Silia Kapsis, η οποία μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με τον πατέρα της.

«Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί», είπε η Silia Kapsis, με τη μητέρα της να συμπληρώνει: «Την έχω μεγαλώσει εγώ. Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της. Και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της. Όλα καλά».

Το πρωί της Τετάρτης 15/5, ο πατέρας της Silia Kapsis μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε και έδεσε» και απάντησε για τις σχέσεις με την κόρη του.

«Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από την στεναχώρια μου, αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της Silias, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς. Έχω να την δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει.

Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου, και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην Eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να την συγχύσω.

Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν, θεώρησα σωστό να βγω και να μιλήσω, γιατί θα φαινόμουν, δειλός. Δεν πιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την άλλη μου γυναίκα.

Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, της εύχομαι το καλύτερο, όλο το μέλλον της ανήκει, και τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18 της χρόνο, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε. Γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μην διορθωθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silias, είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο, Τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καψής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button