ΓυναίκαΜόδα

Φαίδρα Παπανδρέου: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ερωτευμένη – Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Εναν δυνατό έρωτα βιώνει το τελευταίο διάστημα η 18χρονη Φαίδρα Παπανδρέου, η οποία είναι κόρη του Νίκου Παπανδρέου και Αλεξίας Κληρονόμου.

Συγκεκριμένα, η Φαίδρα Παπανδρέου, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και η Έλλη Λεβέντη, είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με τον Παναγιώτη Νίκα, γιο του Γιώργου Νίκα (πρώην ιδιοκτήτη της γνωστής αλλαντοβιομηχανίας, ο οποίος πλέον δραστηριοποιείται στο εξωτερικό) και της Μιράντα Πατέρα.

Η Φαίδρα Παπανδρέου λατρεύει την τέχνη και τον πολιτισμό και πρόσφατα παρουσίασε έργα της σε έκθεση ζωγραφικής, ενώ έχει περπατήσει και ως μοντέλο στην πασαρέλα. Η αγάπη της μάλιστα για τη μόδα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται στα μελλοντικά της σχέδια, καθώς θέλει να ασχοληθεί με το fashion management και marketing.

Από την άλλη, ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία, Γεώργιου Νίκα, κατέχει υψηλή θέση σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία ενέργειας και ανάπτυξης που εδρεύει στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Νίκας δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και κατοικεί στο Λος Άντζελες μαζί με την αδελφή του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δυο τους, αν και κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, δημοσιεύουν συχνά κοινά τους στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν βρίσκονται στην Ελλάδα απολαμβάνουν να διασκεδάζουν σε νυχτερινά κέντρα και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Τόσο για την Φαίδρα Παπανδρέου όμως, όσο και για τον Παναγιώτη Νίκα, προτεραιότητα είναι οι σπουδές και η καριέρα τους.

Αυτό το διάστημα οι δυο τους προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι οποίες περιλαμβάνουν και αρκετούς προορισμούς εκτός Ελλάδας.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button