Αθλητικά

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Zougla Newsroom 

Σε αποκαλύψεις για τη δράση παραδικαστικού κυκλώματος στη Ρόδο προχωρά με δηλώσεις του στη «Ζούγκλα» ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς υποστηρίζοντας πως ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να παρέμβει άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη η «Ζούγκλα» και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έφεραν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 30 Απριλίου την καταγγελία μιας μητέρας από την οποία δικαστές και δικηγόροι προσπαθούν να απομακρύνουν τα δύο ανήλικα παιδιά της, και να τα παραδώσουν στον πατέρα τους, ο οποίος κατοικεί στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Μαρίας Παλαιού, η οποία ζει και εργάζεται στη Ρόδο και είναι μητέρα δύο παιδιών, υπάρχει αντιδικία με τον σύζυγό της,  ο οποίος ζει στις ΗΠΑ, για την επιμέλεια των παιδιών. Ο σύζυγος θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του κι έτσι προκειμένου να γίνει αυτό επιχειρήθηκε επηρεασμός της δικαστού, η οποία εκδίκαζε την υπόθεση στην Ελλάδα, από συνάδελφο Αμερικανό δικαστή πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό τη δικαίωσε.

Για όλα όσα καταγγέλλει η Μαρία Παλαιού υπάρχουν ντοκουμέντα και αποδείξεις, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από αυτά είναι το e-mail το οποίο απέστειλε εκτός των άλλων και στην ίδια τη Μαρία Παλαιού, η θαρραλέα και έντιμη Ελληνίδα δικαστής Δήμητρα Ρέβελα, Πρωτοδίκης – Τακτική Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο κοινοποίησε και στην άλλη πλευρά και αποδεικνύεται καθαρά η προσπάθεια επηρεασμού.

Από την πλευρά του ο Νίκος Διαλυνάς έρχεται να ξετυλίξει το κουβάρι του παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο δρα στο νησί της Ρόδου, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα.  Ακόμα μιλώντας έξω από τα δόντια κάνει λόγο για απαράδεκτα πράγματα στους κόλπους της Δικαιοσύνης που θυμίζουν άλλες εποχές.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναλύει συγκεκριμένα γεγονότα αναδεικνύοντας τη σαθρότητα του συστήματος εν έτη 2024. Πρόκειται για μια υπόθεση που οι προεκτάσεις της αναμένεται να απασχολήσουν την ανώτατη ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης αφού όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Τι κρύβεται λοιπόν  πίσω από όλη αυτή την υπόθεση στο δικαστικό σύστημα; Προφανώς βαθιά διαπλοκή…Προφανώς κάποιοι δικαστές που είναι αδίστακτοι. Αλλά είναι μόνο αυτοί ;

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Διαλυνάς:

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Παλαιού στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button